Κλασική Πάστα Αμυγδάλου – Almond Cake!!!

Κλασική Πάστα Αμυγδάλου – Almond Cake!!!


Υλικά (Ingredients): Για την κρέμα (For the cream): -100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar) -45γρ. κορν φλάουρ (45gr. cornstarch) -2 αυγά (2 eggs) -500γρ. γάλα (500gr. milk) -2 βανιλίνες (2 vanillins) -1 κ.σ. βούτυρο (1 tbsp. butter) -250ml κρέμα γάλακτος (250ml double cream)
Για το παντεσπάνι (For the sponge cake): -125γρ. ζάχαρη (125gr. sugar) -5 αυγά (5 eggs) -155γρ. αλεύρι (155gr. flour) -1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1.5 tsp. baking powder) -2 βανιλίνες (2 vanillins) Για το σιρόπι (For the syrup): -1 κούπα ζάχαρη (1 cup sugar) -1κούπα νερό (1 cup water) Για το γαρνίρισμα (For the garnish): -400γρ. αμύγδαλο φιλέ (400gr. grated almonds)


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ : https://www.facebook.com/interdelrecipes/videos/247630709504890/

SEE "HOW TO MAKE " THE RECIPE HERE --> https://www.facebook.com/interdelrecipes/videos/247630709504890/