Κλασική Πάστα Αμυγδάλου – Almond Cake!!!
Υλικά (Ingredients):
Για την κρέμα (For the cream):
-100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar)
-45γρ. κορν φλάουρ (45gr. cornstarch)
-2 αυγά (2 eggs)
-500γρ. γάλα (500gr. milk)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)
-1 κ.σ. βούτυρο (1 tbsp. butter)
-250ml κρέμα γάλακτος (250ml double cream)
Για το παντεσπάνι (For the sponge cake): -125γρ. ζάχαρη (125gr. sugar) -5 αυγά (5 eggs) -155γρ. αλεύρι (155gr. flour) -1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1.5 tsp. baking powder) -2 βανιλίνες (2 vanillins) Για το σιρόπι (For the syrup): -1 κούπα ζάχαρη (1 cup sugar) -1κούπα νερό (1 cup water) Για το γαρνίρισμα (For the garnish): -400γρ. αμύγδαλο φιλέ (400gr. grated almonds)
Για το παντεσπάνι (For the sponge cake): -125γρ. ζάχαρη (125gr. sugar) -5 αυγά (5 eggs) -155γρ. αλεύρι (155gr. flour) -1.5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1.5 tsp. baking powder) -2 βανιλίνες (2 vanillins) Για το σιρόπι (For the syrup): -1 κούπα ζάχαρη (1 cup sugar) -1κούπα νερό (1 cup water) Για το γαρνίρισμα (For the garnish): -400γρ. αμύγδαλο φιλέ (400gr. grated almonds)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ : https://www.facebook.com/interdelrecipes/videos/247630709504890/
SEE "HOW TO MAKE " THE RECIPE HERE --> https://www.facebook.com/interdelrecipes/videos/247630709504890/