Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα στη στιγμή για αρχάριους
Υλικά
- 1 πακ. Φύλλο κρουστας
- 250 γρ. Βιταμ soft
- 1 ζάχαρουχο γάλα
- 2 κουτιά νερό από το ζαχαρουχο
- 2 κ.γ. βανίλια υγρή
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- Άχνη ζάχαρη
- Κανελλα
- Λιώνουμε το βούτυρο...
- Ρίχνουμε λίγο στον πάτο ενός πυρεξ 35x25 σουρωνουμε ένα ένα τα φυλλα και τα βάζουμε με την σειρά το ένα δίπλα στο άλλο...
- Μόλις τα φτιάξουμε όλα περιχύνουμε το βιταμ από πάνω και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αερα στους 200° για 15 περιπου λεπτά...
- Ριχνουμε το ζαχαρουχο σε μια λεκάνη με τα 2 κουτιά νερό, την βανίλια, το ξύσμα και ανακατεύουμε...
- βγάζουμε τα φύλλα από τον φούρνο, περιχύνουμε με το μείγμα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 30 λεπτά στους 180°
- ... την βγάζουμε, την αφηνουμε να κρυώσει και γαρνιρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.