Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα στη στιγμή για αρχάριους

Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα στη στιγμή για αρχάριους


Η μπουγάτσα είναι ένα γλυκό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Η κρέμα αυτής της συνταγής γίνεται με ένα μόνο υλικό. Πραγματικά δεν θα πιστεύετε το αποτέλεσμα!!!!


Υλικά


  • 1 πακ. Φύλλο κρουστας
  • 250 γρ. Βιταμ soft
  • 1 ζάχαρουχο γάλα
  • 2 κουτιά νερό από το ζαχαρουχο
  • 2 κ.γ. βανίλια υγρή
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Για το γαρνίρισμα...


  • Άχνη ζάχαρη
  • Κανελλα
  • Λιώνουμε το βούτυρο... 
  • Ρίχνουμε λίγο στον πάτο ενός πυρεξ 35x25 σουρωνουμε ένα ένα τα φυλλα και τα βάζουμε με την σειρά το ένα δίπλα στο άλλο...
  •  Μόλις τα φτιάξουμε όλα περιχύνουμε το βιταμ από πάνω και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αερα στους 200° για 15 περιπου λεπτά... 
  • Ριχνουμε το ζαχαρουχο σε μια λεκάνη με τα 2 κουτιά νερό, την βανίλια, το ξύσμα και ανακατεύουμε... 
  • βγάζουμε τα φύλλα από τον φούρνο, περιχύνουμε με το μείγμα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 30 λεπτά στους 180°

  • ... την βγάζουμε, την αφηνουμε να κρυώσει και γαρνιρουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.